Bloggelog

31. januar 2007

Blogland ændrer sig som livet i øvrigt. Nogle flytter ind i Second Life med bibliotek og hele dynen. Anja bliver snart workaholic eller er det pædagolic (eller tror, hun bliver det) og nedtrapper (måske) bloglivet. Det handler vist om prioriteringer. Bo flytter til Djævleøen med Fruen til nye og bedre tider, men bliver nok boende i smartlog en tid endnu. Rasmus i Kammeret er midlertidigt i flytterod, men lover at vende tilbage hos en bedre host, host-host… Uffe er forsvundet i kartotekerne for en tid; eller er det bare udflytningen af DR, der har gjort ham skrive- og bloglam? Vi håber det ikke. For man kan sagtens blogge og spise med pinde på samme tid. Det har vi da set.

2 kommentarer

  1. Rasmus kommentarer:

    Faktisk er jeg på vej til at flytte alle mine blogs VÆK fra surftown. Min nye host (når ellers flytningen er færdig) hedder dreamhost og sparker hårdkogt numse.

  2. capac kommentarer:

    @Rasmus: SÃ¥ var det nok bare midlertidig, jeg blev sendt om pÃ¥ deres domæne… Glædeligt i øvrigt, at du er tilbage pÃ¥ sporet!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

414 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62