Helle Virkner er død, 83

10. juni 2009

For os ugebladslæsere kan det ikke komme helt overraskende, at den folkekære skuespillerinde Helle Virkner nu meldes død i en alder af 83. En kræftlidelse har fulgt hende den sidste tid. Alligevel gav det et lille rif i hjertet, da meddelsen dukkede op på skærmen. Selv om Helle Virkner i dag nok især huskes for sine glansroller i Huset på Christianshavn og Matador, så er det altid den unge, smukke, pæne pige fra halvtredsernes og de tidlige tresseres lystspil, der dukker op på min indre skærm. Hvil i fred.

Poeten og Lillemor (1959)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

 1. Tina - omme i London kommentarer:

  SUK – hun er et af de smukkeste mennesker paa mit livs “film reel”. Selv hendes stemme var smuk. RIP!

 2. AagePK kommentarer:

  Jeg var knægt, da Helle og Jens Otto kom til Slesvig militære flyveplads Jagel, og de ikke havde nogen gangway, der passede. Billedet af Helle, der kiggede ned på den hønsestige, de havde fremskaffet, var grinagtigt; men ned kom hun. Senere stod min lillebror og jeg spalier, da kortegen drejede op mod Slesvig Domkirke; vi vinkede alt det vi havde lært, og der blev sandeligt vinket tilbage.

 3. capac kommentarer:

  @AagePK: Og køn det var hun?

 4. AagePK kommentarer:

  Jada, også benene, dengang var der jo sus i skørterne, især på hønsestiger. Mon man kan få billederne endnu fra Flensborg Avis?

 5. capac kommentarer:

  @AagePK: Ja, mon ikke! :)

Skriv en kommentar

257 har læst indlægget
15,019