Pretty Things – Beat-Club – 9. maj 1970

2. august 2009

Endnu en fin optagelse fra hedenold. Denne gang med The Pretty Things, der optrådte i capacs favorit-nostalgi-beat-musik-udsendelse Beat-Club den 9. maj 1970 med nummeret “Cries from the Midnight Circus”. Den udsendelse har jeg set derhjemme i forældrenes stue på det gamle sort-hvide tv. I samme udsendelse kunne man i øvrigt opleve Hard Meat (The Ballad Of Marmalade Emma & Teddy Grimes), Free (Fire and Water, All right now), Cat Stevens (Lady d’Abanville, Hard Headed Woman) og Humble Pie (For Your Love). Ialt en time i selskab med nogle af tidens bedste kunstnere. Jovist.

2 kommentarer

  1. mb kommentarer:

    Det var dengang !
    http://www.youtube.com/watch?v=maYTePBOwE4

  2. capac kommentarer:

    @mb: Åh, ja. Small Faces. Jeg bliver mere og mere begejstret for dem og for Faces, som tiden går.

Skriv en kommentar

180 har læst indlægget