The Olympics – debuterer

2. oktober 2009

De fem gutter ovenfor er The Olympics. Et ungt dansk band bestående af Jonas Delfs, Robert Fabrin, Niklas Frost Iversen, Jonatan Lykke-Olesen og Kasper Ejlerskov Leonhardt. Om kort tid debuterer de med en EP med titlen Adventure Pop. Titlen passer faktisk meget godt bandets musik. Lykkeridderpop. Sange skrevet med ungdommelig uforfærdethed og eksperimenterelystig dristighed. Genren er pop-rock, indie-sådan. Man kan godt høre forbilledernes tilstedeværelse i det musikalske univers, men glem dem, for Olympics har også en egensindig stræben mod at stå på egne ben og være originale. Musikken appellerer til dem, for hvem det ikke er tilstrækkeligt med en ørehængende melodi eller et saftigt riff. Det er legende musik, der inviterer lytteren til medlytten. Melodierne er skrøbelige, men der spilles med legelyst og stor enthusiame og energi. Lyt med her. Og hold øje med Olympics, der allerede har vakt opmærksomhed i P3 og andetsteds.

Olympics blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

340 har læst indlægget
14,930