Aarhus Psych Fest – 3.-4. oktober

1. oktober 2014

De nærmeste dage løber den lille aarhusianske psych-fest over scenerne på spillestederne Radar og Den Rå Hal. Og det understreger blot, at den svært definerbare psych er kommet for at blive – i hvert fald for en stund. Et af de bands, der har nydt godt af festen, er de tidligere omtalte Narcosantanicos. Og mon ikke vi får mere at høre fra nogle af dem, der er med denne gang, Fx Distortion Girls, Morgan Square, Moon Mountain og The KVB. Se det fulde program her.

læst 2 gange

Studenternes hus og Stakladen fylder 50 år

1. oktober 2014

Ja, Stakladen og Studenternes Hus ved Aarhus Universitet fylder et halvt århundrede. Og min gang der begyndte for mere end fyrre år siden, så jeg har næsten været med fra begyndelsen. I hvert fald var jeg med, da ovenstående billede fra 1979 blev taget. Mangen en gang har jeg siddet og indtaget aftensmadden i den store Staklade eller siddet og studeret i en kaffestue. Og nogle af de mest mindeværdige koncerter – fx med Flying Burrito Brothers, John Cale eller J. J. Cale – er blevet indtaget i Stakladen. Dengang, hvor Stakladen var et af de helt seriøse bud på et koncertsted i Aarhus. Nu står det vist lidt mere skralt til, hvad det angår.

Til lykke til Stakladen og  huset – uden jer var det ikke blevet det samme… Program (inkl. Jørgen de Mylius).

læst 2 gange

Spids Nøgenhat nomineret til Danish Music Awards 2014

1. oktober 2014

Så er nomineringerne til årets Danish Music Awards på plads. Listen kan beskues, læses og nedhentes lige her. Og her i bloggen glæder man sig over, at Spids Nøgenhat, som capac snart skal til koncert med, er med i flere kategorier, bl.a. som “årets danske gruppe” og “årets rockudgivelse”. Jovist, psych er moderne igen. Og – NB! – Poul Krebs udmærkede Asfalt har også fundet en kategori.

 

læst 2 gange

Jerry Garcia Band….

30. september 2014

Jeg gik glip af Jerry Garcia Band, da de ville gæste Aarhus. De var sat på plakaten, men aflyste så op til selve dagen. Siden døde Jerry og det blev ikke længere muligt at opleve ham og hans band i levende live. Men her er han i en fin optagelse fra Shoreline Amphitheater i 1990…

 

læst 1 gange

Aretha er tilbage… og synger Diva-sange

30. september 2014

I de senere år af sin karriere har soulens godmother Aretha Franklin haft en tendens til at råbe og skrige mere end at gøre det, hun er kendt for: synge bukserne af sine konkurrenter. Men noget kunne tyde på, at den nu 72-årige souldiva har fundet melodien igen med sit nye udspil – Sings The Great Diva Classics.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

læst 1 gange
læst 1 gange