Drengen i boblen

17. november 2018

Præsident Trump fik mig til at tænke på ovenstående sang af Paul Simon, “The boy in the bubble”. Ikke at sangteksten har noget med Trump at gøre, men billedet af en dreng i en boble passede alt for godt til det billede, jeg har af præsidenten, der tilsyneladende lever sit eget liv i sådan imaginær boble, hvor intet trænger ind og meget preller af.

0 har læst indlægget

Hippierne…

17. november 2018

Apropos Woodstock, så faldt jeg over denne lille film om hippierne hos Alrunen..

2 har læst indlægget

Tilbage til Woodstock?

17. november 2018

A couple embraces at the Woodstock music festival.

Næste år er det 50 år siden Woodstock-festivalen blev afviklet. Og i 2019 vil året blive markeret. En af de oprindelige promoters, Michael Lang, fortæller at planerne for jubilæet er næsten på plads og fortæller, at man med begivenheden håber ” to inspire people to speak up and get involved and get out and vote and help us save the planet”. Et rosværdigt formål. Men spørgsmålet er måske, om ikke alle var bedst tjent med, at lade Woodstock stå tilbage i sin mytologiske erindringsform. Som alle festivalers moder, der ikke kan gentages? Og så lave en helt anden festival i sted et for med det angivne formål?!

3 har læst indlægget

En fødselsdagssang

16. november 2018

Joni Mitchell fyldte 75, og eks-kæresten Graham Nash markerede med sangen “Our House”. James Taylor tog sig af hendes “River” og “Woodstock”…

og unge Rufus Wainwright kastede sig over “Blue”…

og Diane Krall fortolkede en af mine yndlings-Michell-sange, “Amelia”…

2 har læst indlægget

50: Fleetwood Mac

16. november 2018

Selvfølgelig skal også Fleetwood Mac fejres i anledning af det halve århundrede, selv om gruppen har fyret en af hovedpersonerne og humper videre på nedsat kraft. Don’t stop hedder boksen efter et af deres større hits og måske skal titlen også forstås som en opfordring til at fortsætte, selvom osv.

50 sange fordelt på CD’er eller vinyler byder boksen på. Så der ingen noget at ønske sig til jul, hvis man ikke allerede er forsynet.

1 har læst indlægget
1 har læst indlægget