Sjældenheder fra Canterbury

22. oktober 2017

Apropos dødsfaldet i Hatfield and the North m.fl., så faldt jeg over en interessant side, hvor BBC har fildelt sjældne radiooptagelser med Canterbury-musik. Optagelser med In Cahoots, National Healt og Soft Heap. Musikken kan hentes ned i forskellige formater: her.

5 har læst indlægget

40: turen er kommet til Rocket to Russia

22. oktober 2017

Jubilæumsfeberen er nået til Ramones’ tredje album – og andet 1977-album – Rocket to Russia med det ikoniske pladecover, hvor de fire gutter iført slidte jeans og læderjakker står henslængt i en port. Og selvfølgelig skal pladen fyrreårsjubilæum markeres med en oppulent genudgivelse, hvor lyden er forbedret og alskens ekstramateriale – blandt andet en hel koncert fra Glasgow det år – er med til at fylde vinylerne/CD’erne.

4 har læst indlægget

Genhør med “Luka” og “Tom’s diner”

21. oktober 2017

30 År er gået, siden Suzanne Vega for alvor brød igennem til den store offentlighed med albummet – hendes andet – Solitude Standing, der indholder de to klassiske sange “Luka” og “Tom’s diner”. Og her genfremfører Vega sangene på NPRs verdenscafe. Velbekomme.

5 har læst indlægget

Mere Hannah Aldridge – Burning down Birmingham

21. oktober 2017

Hannah Aldridge – Burning Down Birmingham (Official Video) from Claymo Production on Vimeo.

Selv om Hannah Aldridge har travlt med en omfattende Europatur, så har hun haft tid til at udsende endnu en videosingle fra sit seneste album Gold Rush. Burning down Birmingham hedder sangen. Nu er hun ikke længere kun under radaren…

1 har læst indlægget

50: Smokie Robinson and the Miracles – Second that emotion

20. oktober 2017

Ja, for halvtreds år siden lød Smokie Robinsons smørbløde, smukke mandstemme på den selvskrevne sang “Second that emotion”. Sangen blev et af Robinson og the Miracles’ største singlesuccesser – og siden blev den fortolket af to andre, store Motown-navne, The Supremes og The Temptations.

 

4 har læst indlægget
4 har læst indlægget