Pepper-outtake

29. april 2017

Ja, det lyder helt forkert (i mine ører). Men det er også et outtake fra indspilningerne af Sgt. Pepper’s lonely hearts club band. Og det er med på den kommende luksusudgave af det jubilerende album der udkommer i maj måned. Der skulle være mere af samme slags i luksusboksen….

Og apropos: Her er et fint japansk interview med Paul McCartney

læst 86 gange

Under radaren: Louis Berry

29. april 2017

Det forpligter nærmest at komme fra Liverpool. Og det gør unge Louis Berry, der endnu ikke har udsendt et album. Men et par løse sange har allerede gjort ham til et samtaleemne i musikkredse. En ung mand med meninger, som man kan læse ud af interviewet med The Independent. Og det har vi brug for. Unge mennesker, der ikke bare flyder med middelstrømmen.

læst 32 gange

John Mellencamp er tilbage med klovner og hillbillies

29. april 2017

When you’re playing in front of 18,000-to-20,000 people, you know that guy in the back row is not enjoying it and that is no time to challenge an audience. So I decided a long time ago to play places where I can drag the audience along with me, play new songs, do what I want to do, and not make this about ‘am I the biggest rock star in the world [John Mellencamp]

Clowns and Hillbillies hedder John Mellencamps nye udspil. Og titlen nærmest antyder, at 65-årige Mellemcamp ikke er blevet mere mainstream eller tilpasset, end han nogensinde har været. Han holder næsen nede i sit personlige, musikalske spor – og viser sit publikum den fornødne respekt, som det indledende citat fra Los Angeles Times vidner om.

læst 34 gange

Mama’s and Papa’s indtager den britiske hitliste

28. april 2017

the-mamas-and-the-papas-california-dreamin

Jeg læser, at på denne dato i 1966 kravlede The Mama’s & The Papa’s for første gang op på den britiske hitliste med “California Dreamin'”. Hjemme havde de for længst slået deres navn fast og var på vej med et andet stort hit, “Monday monday”, der også blev det rigtige gennembrud for gruppen i Storbritannien.

læst 38 gange

Kate Pierson – B52’s – 70

28. april 2017

b52s

Med en dags forsinkelse hejser vi flaget for Kate Pierson, sangerinde, musiker og bandgrundlægger i The B52’s, hvor hun sammen med Cindy Wilson (den lyse af de to) har udgjort det feminine islæt. Desværre har vi ikke hørt fra B52’s siden 2008, hvor Funplex udkom, men i 2015 udsendte Pierson sin første soloplade Guitars and Microphones. Og vi kan kun håbe, at vi hører fra begge parter i fremtiden.

Her er Pierson i en helt anden, men kendt, bandsammenhæng…

Og her er hun med en anden halvfjerdsårig, Iggy Pop..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

læst 31 gange
læst 31 gange
Side 1 af 2.32412345678910...Sidste »