Fredag på hjernen

31. januar 2015

Ja, min fredag slutter sent (faktisk inde i lørdagen) og weekenden begynder sent. Og hele denne uge har jeg haft det som The Easybeats i deres klassiske sang “Friday on my mind”. Ja endda i svær grad. Men nu kom den så fredagen – og lørdagen. Pyh.

læst 1 gange

Thåström er tilbage: Kom med mig

30. januar 2015

Kom med mig, synger Thåström på den single, der løber i forvejen for en ny plade. Og det er en mørk, langsom balladeagtig sang, der lover godt for det nye udspil.

læst 3 gange

Jessica Lynne – dansk country

30. januar 2015

Jessica Lynne har været så venlig at sende mig sin seneste single, “Calling me home”. Jessica har udlevet en drøm om at blive countrysangerinde i countryens eget land, Amerika, og har slået sig ned Seattle, hvorfra drømmen forfølges.

I februar måned er hun dog tilbage i hjemlandet Danmark for at give koncert. Koncerten finder sted d. 12. februar på Kvarterhuset Amagerbro i København.

Ud fra singleudspillet at dømme, så er der ingen grund til at tro, at Jessica ikke skulle kunne gøre sig derovre i United Bluff eller herhjemme blandt rigets mange inkarnerede countryfans. Traditionsbunden country med et moderne touch. Det kunne være spændende at blive præsenteret for et helt album… Værsgo.

Mere om billetter til koncerten m.m. finder du på Jessicas hjemmeside.

læst 20 gange

jeg er ude af sync & cirkulation men sig det endelig ikke til nogen

30. januar 2015

Ude af sync

(Sjælland)

.

Der er koks i kulissen & scenen står tom

mens publikum afventer publikums dom

Der er frelse i vente som stjernerne står

& en tid der skal fejres før tiden den går

jeg er ude af sync & cirkulation

men sig det endelig ikke til nogen

.

Der er opbrud i luften men stille før storm

& rygter i omløb der langsomt ta’r form

der er ingenting at hente for de udvalgte få

der alle som en ved hva’ vej de ska’ gå

jeg er ude af sync & cirkulation

men sig det endelig ikke til nogen+#jeg er ude af sync & cirkulation

men sig det endelig ikke til nogen “+#

.

Der er check på det hele så vidt jeg ka’ se

fra mit ståsted i en rygekupé

& check på det hele så vidt jeg har hørt

i et tog der for længst er kørt

Klokken er næsten 2, når jeg at tænke, men et blik på uret på min venstre arm afslører, at jeg halser efter tiden. Klokken er faktisk 8 minutter over 2. Og straks kommer jeg i tanke om en linje hos C. V. Jørgensen – “ude af sync”. Jeg er ude af sync og måske også af cirkulation denne nat, hvor jeg sidder ved computeren og taster nogle ord ned. Og måske er det godt nok ikke at være i sync med tiden og tidsånden, sådan som den er nu…

 

læst 3 gange

Singler er det nye sort eller noget…. Om singlepladens renæssance

29. januar 2015

Forleden berettede Mod Strømmen om The Ork Box, en boks, der indeholder alle de singleplader, som Ork Records udgav i årene 1975-79. Dvs. singler med banebrydende navne som Television, Alex Chilton, The Feelies, Cheetah Chrome og Richard Hell. Gefundenes Fressen for folk med interesse for New York-rocken og for vinyludgivelser.

Lige så interessant – set herfra dette tastatur – er et bokssæt med The Whos Brunswick Singles 1965-66, der indeholder nogle af The Whos allerstørste og -bedste sange. Et bokssæt, der må være en fristelse for enhver fan af tresserbeat.

Læs mere »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

læst 4 gange
læst 4 gange