Det’ svensk: Ellen Sundberg – Favorite Town

28. maj 2016

26838035_500_500

Kender ikke så meget til Ellen Sundberg (endnu). Hun er i tyverne, har et par album i bagerummet og er klar med et nyt til august, Cigarette Secrets. Men det ændrer ikke ved, at hun har noget at byde på. Lyt til nummeret “Favorite Town”, der er et uddrag af den kommende plade.

læst 1 gange

Samla Mammas Manna: Klossa Knapitatet

28. maj 2016

Et herligt gensyn med det svenske progressive rock-jazz-band Samla Mammas Manna fra 1974.

læst 1 gange

The Monkees er tilbage

27. maj 2016

the Monkees har sluppet deres første album i tyve år ud. Og måske skulle de have undladet det!? I hvert overbeviser det jeg har hørt – bl.a. nedenstående sang – mig ikke om, at resterne af det gamle tresserpopband kan genfinde den særlige magi, der var omkring gruppen og deres sange. Sangen er såmæn ok, men der er langt til “Daydream Believer” og den slags magiske popsange.

læst 4 gange

Jeg drømte Donald Trump var præsident…

27. maj 2016

Min dag er reddet. Det vælter ned over os med politiske elendigheder. Vores svar på Donald Trump – Lars Løkke Rasmussen – vil hæve bundskatten og sænke topskatten. Ren omvendt Robin Hood. Og vi kan ikke forvente andet fra den kant. Dertil skal lægges alle de andre ulykker, han og regeringen vælter ned over os. Landbrugspakken, opgivelsen af vindmølleparker og togfonden osv. Jo, den omvendte Robin Hood har frit spil.
Men midt i alle elendighederne – de udenlandske ufortalt – kommer der så en sang fra min “ven” Loudon Wainwright, hvor han tager tyren ved hornene og synger om det skrækscenarie, der nok snart bliver til virkelighed: At Donald Trump – byggematadoren med akrylhåret – bliver USAs næste præsident. Og med sædvanlig skarpsindighed og præcision spidder han Trump i sangen “I had a dream”. Jeg drømte Donald Trump var præsident… En tanke, der burde gøre en søvnløs. Tak Loudon for at redde min dag.

læst 4 gange

Strokes: Oblivius

26. maj 2016

Det er længe siden, vi har hørt noget fra The Strokes. Men nu – tre år senere – er de tilbage med en EP og en foreløbende single, “Oblivius“.. Tempoet og energien er den, vi kender fra The Strokes, så måske er de ikke brændt ud som band endnu. Det må vi håbe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

læst 3 gange
læst 3 gange
Side 1 af 2.15412345678910...Sidste »