Lone Bellow laver en Everly Brothers

30. juli 2015

Det meget hypede amerikanske folkorienterede band Lone Bellow tog point ved Newport Folk Festival, da de i selskab med Lucius tog sig loyalt og kærlig af Everly Brothers-klassikeren “When will I be loved”. Og hele koncerten fik NPR gemt, så alle kan lytte med – lige her.

læst 1 gange

Mere 50 år: Help – Beatles’ anden film

30. juli 2015

I går var det – i følge siden Beatles Bible – 50 år siden, filmen Help! havde premiere. Det foregik på Londons PIccadilly Circus i biografen Pavilion, hvor bl.a. medlemmer af de britiske kongefamilie var til stede. Om de har raslet med juvelerne ved den begivenhed, fremgår ikke af oplysningerne. Men så er begivenheden i hvert fald en passende anledning til at genhøre pladen i sin fulde længde.

læst 2 gange

Endnu et 50-års-jubilæum: Donovan

30. juli 2015

Også Donovan rammer halvtredsåret for al tings begyndelse. Og jubilæet markeres beskedent med en dobbelt opsamlingscd Retrospective, der dog gemmer en enkelt ny sang. Men Donovan kan også godt være sine gamle sange bekendt.

læst 4 gange

Courtney Barnett, Live In Concert: Newport Folk 2015

30. juli 2015

Jeg er ret begejstret for det lille stjernefrø Courtney Barnett, der er med til at revitalisere den beskidte rock med rødder helt nede i rockens allertidligste tider. Her er hun med band fra dette års Newport Folk Festival og beviser, at Dylan ikke forgæves satte strøm til guitaren sammesteds for 50 år siden..

læst 3 gange

Dilly Dally hylder begæret

29. juli 2015

Kærlighed, sex og rock’n roll har altid hørt sammen. Og kanadiske Dilly Dally sætter en fed streg under denne kendsgerning med deres beskidte indierocksang Desire, der oser af kropslighed og frisatte drifter. Her er rå pigestemmer, fræsende guitarer og tunge trommer. Dilly Dally er endnu et eksempel på, hvor godt et greb i nutidens musik den gamle garagerock har…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

læst 3 gange
læst 3 gange
Side 1 af 1.99812345678910...Sidste »