15. november 2017 arkiv

Hvor kan jeg købe mine vinyler?

15. november 2017

Pladebutikker har i en årerække været ramt butiksdøden, primært fordi ingen købte plader – hverken CD’er eller vinyler – på grund af streamingens udbredelse. Men den voksende interesse for vinyler gør måske, at nogle butikker vil overleve en tid endnu. Og sitet Vinylhub, der netop arbejder med vinyludsalgssteder har forsøgt at lave et interaktivt kort over verdens tilbageværende vinylbutikker. Den er ikke 100% rigtig – men rigtig sjov at surfe rundt på. Linket er her.

Rollin’ and tumblin’

15. november 2017

Foranlediget af 50-året for Disraeli Gears faldt jeg lige ned i Cream-hullet i går. Og når man sådan genhører dette fortræffelige band, så genopdager man sange, der ikke ligger helt fremme i frontallapperne. Fx Creams imposante udgave af Muddy Waters-sangen  “Rollin’ and tumblin'” fra debutalbummet Fresh Cream. Her blotlægges bandets bluesrødder på smukkeste vis..

Jul med rødder

15. november 2017

Plademærket Bloodshot Records har specialiseret sig i musik med rødder. Hvad enten der er tale om singer-songwriter, country, rock eller pop, så er det råt og med tydelige rødder. Også når de udsender en juleopsamling. Den kan fås på alle medieplatforme.

Angel Olsen i radioen

15. november 2017

Det talentfulde sangskriverfrø Angel Olsen har været i radioen og lavet en optagelse.