28. maj 2018 arkiv

Efter The Dead og Dylan: Paul Simon

28. maj 2018

Efter Grateful Dead og Bob Dylan har Paul Simon (og Art Garfunkel) overtaget musikafspilleren. For gud ved hvilken gang.

Anekdote: Neil Diamond i The Last Waltz

28. maj 2018

Anekdoter skal altid tages med et gran salt. Ikke mindst dem, der dukker op i rockens rygtestrøm. Fx denne her om Neil Diamond, da han deltog i The Bands Last Walz-koncert. Anekdoten fortæller, at Neil Diamond efter at have optrådt med sit eneste nummer møder Bob Dylan og siger til ham: “Følg det!”. Hvortil Dylan svarer: “Hvad skal jeg gøre? Gå op på scenen og falde i søvn!?”. Anekdoten fortæller nok mest om anekdotemageren end om de implicerede.

Esbjerg i superligaen

28. maj 2018

[Foto lånt fra Efbs Facebookside Efb før og nu]

Da jeg en herlig aften i april så Esbjergs forenede boldklubber – Efb – vinde 3-0 over Brabrand, var der stadigvæk lang vej for hjembyens klub til det forjættede fodboldrige i superligaen. Men i går gentog de 3-0-resultatet. Denne gang over superligaklubben Silkeborg IF. Og sikrede sig dermed adgang til den bedste liga med et samlet resultat på 3-1. Det er flot og stort af klubben at vende tilbage efter kun et år i 1. division. Og som gammel esbjergdreng kan man kun glæde sig sammen med spillerne og de esbjergensiske fans. Til lykke Efb.