Johnny Depp aka Capt. Sparrow aka Freddie Mercury?

29. december 2006

Det er den engelske avis The Independent, der lufter et rygte, som nok skal få min Depp-tilbedende datter til at spærre gluggerne op og spidse de nuttede små ører: Den musikelskende og -udøvende Johnny Depp, der har megastor succes som sørøverkaptajn for tiden, er vist nok udset til at spille hovedrollen i en film om Freddie Mercury, den af AIDS døde forsanger i rockgruppen Queen. I følge rygtet skulle selveste Robert de Niros produktionsselskab Tribeca Productions stå bag ideen. De Niro har tidligere sponseret de resterende Queen-medllemmers musical We Will Rock You, der er inspireret af gruppens egen historie og indeholder sange fra gruppens sangkatalog.
Depp som Edward Saksehånd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

1.506 har læst indlægget
13,533