Capac i krise

21. marts 2010

Som beskrevet nedenfor i de to foregående indlæg, så er der problemer med bloggen. Til problemerne hører, at man ikke kan kommentere på indlæggene. Jeg arbejder på sagen og håber at få dem løst i løbet af aftenen..

Opdatering: Efter megen møje og besvær ( bl.a. opgradering af bloggen til 2.9) ser det ud til, at det spiller igen med en enkel mislyd eller to…

Opdatering nr. 2: Påskeægget er åbenbart knyttet til version 2.6 og betaudgaver af 2.7 WordPress. I denne lille youtubefilm kan du se, hvordan du IKKE skal gøre, hvis du vil undgå at slippe påskeharen løs.

3 kommentarer

  1. Anna kommentarer:

    puh! Jeg var da gået helt kold hvis det var mig. Temmelig skræmmende!

  2. Anna kommentarer:

    Jeg har lige testet for sjov på min test-blog; ægget er der også i 2.9.2. Det er kun skægt når man ved hvad det er, men der har sikkert siddet nogle kode-drenge og storhygget sig!

  3. capac kommentarer:

    @Anna: Bortset fra, at det lavede ged i min database, så flere af indlæggene blev genoptryk tre-fire gange i bloggen. Jeg har valgt at slå revisionsfunktionen helt fra i min blog for at undgå en gentagelse.

Skriv en kommentar

264 har læst indlægget