Lidt pop til lørdagen: Amanda Jenssen

1. maj 2010

Hvad skal man dog med Lady Gaga, når svenskerne kan levere en Amanda Jenssen, der efter min beskedne mening synger bedre – uden at mangle den sexappeal, der åbenbart er obligatorisk i dagens videojungle…

Medens vi er ved popsangerinder, så fylder Lesley Gore – hende med “It’s my Party” – 64 år i morgen. En stemme fra en anden tid med en anden sexualmoral. Men synge, det kunne hun. Til lykke.

3 kommentarer

 1. Donald kommentarer:

  Nu behøver man jo ikke at kommentere alting og jeg prøver at udelade alle brokketanker, men alligevel her er jeg nødt til at stille et spørgsmål. Hvorfor er Lady Gaga blevet lyttet til i stride streams og på plade, hvorfor laver hun videoer om at komme i fængsel, og hvorfor er det ikke så interessant at se en bassist dreje bassen på et billede i en Amanda Jenssen video. Der er sikkert andre Jenssen videoer, som er lidt anderledes, men hvilke (jeg orker ikke at se dem igennem :-) )

 2. Thomas Jensen kommentarer:

  Der er så meget vi ikke forstår men min 16 årige datter vil kunne holde lange foredrag om hvorfor ga gaen er sej og amanda er kedelig.

  Madonna´s sangstemme er jo sådan set også til at overse.

 3. capac kommentarer:

  @Thomas: Ja, det er nok også det med at være sej, der tæller, når man er 16.

Skriv en kommentar

249 har læst indlægget