Midlertidig afbrydelse af bloggen

27. maj 2010

Som nogle af jer har bemærket, så har der været en midlertid suspendering af min side. Det skyldes for heftig trafik på min weblogs database, hvorfor min udbyder mente sig i sin gode ret at lukke – uden at gøre mig opmærksom på det først. Det er jeg selvfølgelig særdeles utilfreds med. Men nu skulle den altså være oppe at køre igen, medens jeg forsøger at afhjælpe problemet – og overvejer om jeg fortsat skal være på det hotel…

4 kommentarer

 1. Donald kommentarer:

  Jeg troede du hostede den derhjemme. Jeg har spurgt om betingelserne for at få en erhvervs-forbindelse (d.v.s. samme eller næsten samme bit-rate ud og ind) men det kunne ikke lade sig gøre. Derfor er der kun 512kbit til d-axel.dk/bloq, men det går endda.

  Jeg kan godt forstå at du undrer dig over at udbyderen ikke gav besked.

 2. capac kommentarer:

  @Donald: Måske man skulle overveje at hoste den selv på et tidspunkt!?

 3. Donald kommentarer:

  Hvis du bor i et el-opvarmet hus sådan som jeg gør, så kan du jo ligesågodt lade strømmen udføre noget arbejde samtidigt med at den varmer :-)

 4. capac kommentarer:

  @Donald: Jeg skal bare lige have styr på, hvordan man gør! ;)

Skriv en kommentar

165 har læst indlægget