Sangskriveren Hank Cochran er død, 74 år

16. juli 2010

Lynn Anderson, Eddy Arnold, Chet Atkins, Junior Brown, Jimmy Buffett, Tracy Byrd, Johnny Cash, Patsy Cline, Elvis Costello, Bing Crosby, Don Gibson, Vern Gosdin, Ty Herndon, Merle Haggard, Emmylou Harris, Joe Henry, Harry James, Waylon Jennings, Tom Jones, Loretta Lynn, Dean Martin, Reba McEntire, Wayne Newton, Buck Owens, Elvis Presley, Ray Price, LeAnn Rimes, Linda Ronstadt, Nancy Sinatra, George Strait, Carla Thomas, Ernest Tubb og Lee Ann Womack er blot nogen af dem, der har sunget og indspillet sange af sangskriveren Hank Cochran, der døde i går i sit hjem Hendersonville, Tennessee 74 år gammel.

Cochran, der også havde en karriere som pladekunstner, blev mest kendt for “I fall to pieces”, som han skrev som ganske ung sammen med kollegaen Harlan Howard, og som Patsy Cline gjorde til et hit og til en af de sange, der definerede hende som countryfortolker. Cline gjorde også hans “She’s Got You” til et nr. 1 hit. Andre hits fra Cochrans hånd er: “Make the World Go Away,” “Don’t You Ever Get Tired Of Hurting Me,” “The Chair” og “Miami, My Amy.”

Skriv en kommentar

163 har læst indlægget