Mere hæder til Sir Paul McCartney

9. september 2010

Er der grænser for, hvor megen hæder, der kan tilkomme den gamle ex-Beatle Paul McCartney? Ã…benbart ikke. Sidst fik han The Library of Congress Gershwin Prize i overværelse af præsidentparret Obama og andre notabiliteter – og store dele af pressen. Og nu forlyder det, at Macca er udpeget til at blive Kennedy Center Honoree – efter sigende en af de mest eftertragtede priser blandt kunstudøvere. Prisen er en anerkendelse for Maccas livsværk – so far. Men vanlig situationsfornemmelse kommenterede McCartney nyheden med et bemærkning om den betydning præsident John F. Kennedy havde for “os i tresserne”. Og selvfølgelig har Paul fortjent prisen. Ingen tvivl om det. Hvad mon det næste bliver?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

230 har læst indlægget
14,851