Malurt i Lennon-70-års-bægeret

12. oktober 2010

Jeg er ikke nogen stor fan af festligholdelse af popjubilæer. De er som regel en undskyldning for at lette fans for penge for nogle album, de allerede har i forvejen med nogle umærkelige, små forskelle og overflødig indpakning. Jeg er endnu mindre en fan af fødselsdage, når de indbefatter en upassende, selektiv hyldest, der ikke tjener pophistorien”. Ordene – i min fordanskning – er The Independents David Listers i anledning af den aktuelle Onofiserede fejring af John Lennon. Lister understreger, at vi skal huske mandens sammensathed – han var ikke kun langhåret fredsaktivist! – og at hans musikalske arv begyndte helt tilbage i tresserne med en vis gruppe fra Liverpool og ikke med solopladerne…
Mere af samme skuffe hos Torben

Any Time At All

Skriv en kommentar

175 har læst indlægget