Sara Bareilles – en stemme

3. maj 2007


Stemmerne. Det var vist det, vi kom fra. Og i denne uge opdagede capac endnu en, der fik ørene til at spidse. Stemmen tilhører den unge californianerinde Sara Bareilles. Når man lytter til hende, skulle man tro, at hun er uddannet i sang, men det er hun ikke. Altså må hun være et naturtalent. Hun har udgivet en EP i 2003 med titlen Careful Confessions. Og den er uopdrivelig i dag, og genoptrykkes vist ikke. Men heldigvis har hun både en hjemmeside og en myspace-ditto, hvor man kan høre hendes musik i fulde drag. Og så skulle der være et rigtigt album på vej med den alt for beskedne titel Little Voice. Og så kan man finde en hel del videoer med hende på YouTube, og capac har bemærket, at hun med forkærlighed har lavet coverversioner af flere Beatles-sange. Siger det ikke noget om hendes musikalitet og smag?

Hendes Love Song er pt. den melodi, jeg ikke kan få ud af hovedet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

301 har læst indlægget
14,851