Fra gemmerne: The Silkie – You’ve got to hide your love away

11. april 2011

Der var Peter, Paul & Mary, Cy, Maia & Robert, The Seekers og mange andre, som dengang i tresserne dyrkede folk. Blandt de andre var den engelske gruppe the Silkie.
The Silkie bestod af en flok studenter fra Hull University, som var centreret om Sylvia Tatler. Og sammen gjorde de sig i – især – coverversioner af Bob Dylan og andre af de førende inden for folkemusikken.

Til de mere interessante kendsgerninger om gruppen hører, at de efter at have optrådt på The Cavern i 1965 fik kontrakt med selveste Brian Epstein, der dog snart efter overlod arbejdet til en anden. Men lidt fik de dog ud af forbindelsen, for de fik lov til at indspille Beatles “You’ve got to hide you love away” og fik deres største hit med denne – lad os sige den sådan – afdæmpede, loyale version. Faktisk var det med støtte fra John, Paul og George, at det skete. John var producer, Paul spillede guitar og George sørgede for slagtøj på indspilningen.

Efter successen med Beatles-sangen var det realiter slut. I 1966 blev gruppen opløst. De enkelte medlemmer har dog været aktive som musikere siden, men kun på lokalt plan.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

180 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62