The Move – Disturbance – en italiensk tv-optagelse fra 1967

27. maj 2011

Jeg faldt over denne herlige optagelse med The Move på YouTube. Ud over at spille et af deres mindre kendte numre, så er det lille 2 ½ minutter lange klip et studie i tresser-tv-og-pop-æstetik. Læg mærke til, hvordan kameraet kører med uret rundt om gruppen ved træet, medens den blonde pige og den lille hund følges mod klokken (bortset fra en lille variation, hvor hun løber omkring et træ). Jo, tv-folket havde lært noget af filmkunsten i tresserne…

2 kommentarer

 1. Jens Jörgen Thorsen kommentarer:

  CAPAC, don´t you like Wendy O. Williams?
  It´s her birthday today!

  Jens Jörgen

  PS: She´s rigth here with me…

 2. capac kommentarer:

  @Jens Jörgen Thorsen: Let’s send her our gratulations then!

Skriv en kommentar

238 har læst indlægget