The Beach Boys kommer til århus

16. februar 2012

Dette er ikke en nyhed. Den var ‘på alles læber’ i går. Beach Boys kommer – og af alle steder til århus. Fik i den derovre på Djævleøen? Men min første tanke var nu ikke: Hurra! Derimod en uudgrundelig følelse af, at det her skulle være sket for mange år siden. Men dengang var der ingen nødvendighed i, at bands af den størrelse kom forbi århus. Tiderne har ændret sig – og pengene ligger på landevejene og ikke i pladestudiet.

Selvfølgelig er det en begivenhed af resterne af Beach Boys – med Brian i spidsen – kommer og optræder på Musikhusets amfiscene. Et stykke rockhistorie kommer forbi. Og sandsynligvis for første og eneste gang.  Og billetterne skal nok blive revet væk, når de slippes løs den 20. februar. Men apropos foregående indlæg om Beatles’ gendannelse, så foretrækker jeg nok at huske Beach Boys fra deres storhedstid i stedet for at blive skuffet. Men, jeg er sikkert bare en gammel dreng, der foretrækker nostalgiens solbeskinnede strande fremfor en oplevelse af, at verden ikke er, hvad den var. For det er den jo aldrig…

Jovist, jeg kommer til koncerten, hvis ellers jeg 1. kan få fri fra arbejde og 2. kan få fat i en billet. I den rækkefølge.

Beach Boys – Fun-Fun-Fun – live i HD anno dazumal

4 kommentarer

 1. Claus1 kommentarer:

  Vi skal være Meget hurtige Capac…

 2. capac kommentarer:

  @Claus!: Ja, jungletrommerne hamrer derud af! Held og lykke.

 3. Michael kommentarer:

  Heh Capac. Fik du billetter til Beach Boys?
  Har du hørt og anmeldt den nye plade med Michael Møller: Every streetcar got a name?

 4. capac kommentarer:

  @Michael: Hej Michael! Nej og nej. Jeg har hverken fået billetter til Beach Boys eller anmeldt Michael Møllers plade. Jeg har faktisk ikke engang lyttet til den plade, men det vil jeg bestemt gøre, hvis du anbefaler den.

Skriv en kommentar

318 har læst indlægget