Trommeslager i Crowded House, Peter Jones er død

20. maj 2012

We are in mourning today for the death of Peter Jones. We remember him as a warm hearted, funny and talented man, who was a valuable member of Crowded House. He played with style and spirit. We salute him and send our love and best thoughts to his family and friends.

Crowded House

Peter Jones blev født i Liverpool og erstattede Paul Hester ved trommerne i Crowded House i 1994. Hester, der led af depression, begik selvmord. Da Crowded House gik i opløsning i 1996 fortsatte Jones i Deadstar, Harem Scarem, Stove Top og spillede med på Melbourne-bandet Lucy’s Crowns debutalbum. Jones var oprindeligt skolelærer og sessionmusiker. Han døde d. 18. maj af kræft i hjernen og blev 45 år..

Crowded House – In My Command

Skriv en kommentar

319 har læst indlægget