Da Rolling Stones (igen) vendte tilbage til kilderne – Checkerboard Lounge, Live Chicago 1981

30. juni 2012

Måske er en af forklaringerne på, at The Rolling Stones stadigvæk ruller derudaf uden at samle ret meget mos, at de altid har forstået at vende tilbage til det musikalske udgangspunkt, når udviklingen og tidsånden truede med at trække dem i en forkert retning. Der har altid været plads til en afstikker fra stadionrocken. Som dengang de fire rullesten var på turné med Tatoo You og havde en friaften, som de brugte sammen med Muddy Waters i hans klub Checker Lounge i Chicago. Musikken den aften har cirkuleret på bootlegmarkedet i henved 30 år i forskellige mere eller mindre komplette udgaver. Men nu udgives indspilningerne på en dobbelt-DVD og en luksus-CD. Ud over Muddy Waters medvirker Mick Jagger; Keith Richards; Ronnie Wood); Ian Stewart (piano); Buddy Guy (sang, guitar); Lefty Dizz (sang, guitar); Junior Wells (harmonica, sang); George ‘Mojo’ Buford (mundharmonika); Lovie Lee (piano); Earnest Johnson (bas); Ray Allison (trommer); John Primer (guitar); Rick Kreher (guitar) og Nick Charles (bas). Gefundenes Fressen for enhver ynder af Rolling Stones og the Blues…

Champagne and Reefer

DVD:

1) Sweet Little Angel

2) Flip Flop And Fly

3) Muddy Waters Introduction

4) You Don’t Have To Go

5) Country Boy

6) Baby Please Don’t Go

7) Hoochie Coochie Man

8) Long Distance Call

9) Mannish Boy

10) Got My Mojo Working

11) Next Time You See Me

12) One Eyed Woman

13) Baby Please Don’t Go (Instrumental)

14) Blow Wind Blow

15) Champagne & Reefer

CD:

1) Introduction Instrumental

2) You Don’t Have To Go

3) Baby Please Don’t’ Go

4) Hoochie Coochie Man

5) Long Distance Call

6) Mannish Boy

7) Got My Mojo Working

8) Next Time You See Me

9 ) One Eyed Woman

10) Blow Wind Blow

11) Champagne & Reefer

Skriv en kommentar

269 har læst indlægget