AC/CD – indspiller en ny plade

14. juli 2007

Gaffa fortæller kort, at det australske band AC/DC er ved at indspille musik, der nok bliver til bandet s nye plade engang – den første siden Stiff Upper Lip fra 2000. AC/DC blev dannet tilbage i 1973 og betragtes af mange som pionerer inden for heavy metal-genren, men selv kalder bandets medlemmer musikken for rock’n roll. Capac har altid haft en svaghed for den form for hård rock, der minder lytteren om, hvad rock’n roll altid har drejet sig om: fest og ballade – uden de store kunstneriske ambitioner. Med andre ord: øl, piger og rockmusik. Her er de så drengerøvene fra Sydney:

Highway To Hell:

Tunderstruck:

2 kommentarer

  1. John kommentarer:

    Flovt – de hedder AC/DC

  2. capac kommentarer:

    Ja, det gør de jo. Og hvorfor er du den første af mere end 300 læsere, der ser fejlen? Hm.

Skriv en kommentar

1.530 har læst indlægget