Rod Stewart – historien om Maggie Mae og den tabte uskyld og andre afsløringer

26. oktober 2012

Det vrimler frem med biografier og selvbiografier om og af rockens ikoner. Pete Townshends har allerede fået heftig medieomtale – og Torben Bille er vist i gang med at redigere den danske udgave. Neil Young er på banen. Og også roden Rod Stewart har barslet med en biografi. Om den kommer på dansk, ved jeg ikke. Men jeg vil læse den pæå engelsk alligevel.

I NME skærpes appetitten på bogen. I en artikel afsløres det bl.a., at selvbiografien vil afsløre baggrunden for sangen “Maggie Mae”, dvs. historien om, hvordan Roden mistede sin uskyld til en ‘ældre og større’ kvinde i et øltelt ved Beaulieu Jazz Festival i 1961. MME løfter også sløret for Stewarts analinducerede kokainforbrug og for pikstørrelseskonkurrence i rockmiljøet. Jovist NME forstår at lokke de nysgerrige på banen – men af citaterne fra bogen fremgår det også, at Stewart åbenbart kan kunsten at skrive med selvironisk distance og humoristisk sans i det hele taget. Og bedre incitament behøver jeg såmæn ikke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

281 har læst indlægget
15,052