To troubadurer: et par videoer – med Kim Larsen og Mads Mouritz

8. november 2012

Kim Larsen kender vi jo godt. Jeg faldt over denne fine videoptagelse, hvor Larsen på et badeværelse med Beatles-figurer hylder en gammel ven, Stig Møller, og synger en af Møllers fine sange. Jeg kan vældig godt lide, når en musiker skræller alle lag af og med guitaren i hånd synger en lille sang. Det holder og vil holde, så længe vi trækker vejret.

I den anden ende møder vi Mads Mouritz & Hælerne. Peter Olesen fortæller på sin blog, at Mads og bandet (der består af Rune Kielsgaard fra I Got You On Tape på trommer, bassisten Anders Wallin (The Gun) og guitaristen Kristoffer Munck Mortensen, som til daglig er frontmand i Mellemblond) debuterer med ovenstående video og single “Put dig med mig”. Her er der flere lag på, men dybest set har vi med det samme at gøre: en enkel popsang, der lige så vel kunne stå nøgen med guitar og stemme.

Skriv en kommentar

251 har læst indlægget