Nyt fra Android Orchestra: “Falling” – video

8. november 2012

Så er der godt nyt fra Android Orchestra. En splinterny video “Falling”. Med udgangspunkt i gruppens seneste koncert på det københavnske spillested Rust har Android Orchestra lavet en video i samarbejde med publikum, der ved hjælp af deres medbragte kameraer og smartphones har bidraget til videoen, som Android Orchestra har klippet sammen med Danni Folman Holm.

Sangen stammer fra bandets debutalbum are we looking at the same stars, og man kan sige, at den fine, levende video er et godt eksempel på tidens tendens til at knytte musikere og publikum tættere sammen. En tendens, der fx har vist sig i den såkaldte crowd funding. Men nyd videoen  som en slags forpremière, den har officielt  première i aften.

ideoen følges op den 12. november af en EP med tre forskellige versioner af “Falling”. Singlen består af et single edit af Android Orchestra, et remix edit af Knuckle Walker samt et remix edit af Frederik Ludwigs & Danaet. Velbekomme.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

526 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62