Heartbeat-sange: P. J. Proby

10. august 2007

En af de sange, der dukker op i Heartbeat-serien (og The Royal) er den amerikanske sanger, sangskriver og skuespiller P. J. Probys hit fra 1964 “Hold Me”. P. J. Proby, hvis borgerlige navn var James Marcus Smith, brød igennem i England efter at have været med i et Beatles-tv-show, hvor han gjorde sig bemærket ved sin markante stemme, men også ved et aparte udseende (hestehale med bånd, sko med store piratagtige spænder og store løse skjorter). Herefter scorede han en række hits med numre som Together, I Apologize, Somewhere og Maria ( de sidste to fra West Side Story). Som jeg husker P. J. Proby, så opstod der et veritabelt fanhysteri omkring hans person i en kort periode. Og jeg kan huske, at det fik en masse omtale i musikpressen, da hans meget stramme bukser revnede under en koncert. Hændelsen gentog sig to gange senere, hvorefter koncertarrangørerne afbrød samarbejdet med ham. Men pigerne var ellevilde. Han løb også ind i en masse problemer med sit pladeselskab, og tilsammen standsede det Probys idolperiode.

2 kommentarer

  1. Carsten kommentarer:

    Han ligner sgu’ da Alun :-)

  2. capac kommentarer:

    Ja, samme hairdo!

Skriv en kommentar

530 har læst indlægget