Cocorosie synger om de (for)tabte piger

18. september 2015

Avant-garde-poppigerne Sierra og Bianca Casady, bedre kendt som Cocorosie, er tilbage med et nyt album Heartache City, hvor de skifter lidt spor i forhold til deres foregående plader. De citeres for følgende overvejelser på radio NPR:

Unlike our more psychedelic/electronic explorations of the last two records, our latest songs have a dusty southern feel with old-timey poetry. We ended up in Argentina where we finished the recordings and mixed the record with engineer Nicolas Kalwill with whom we’ve worked on two previous records. The spirit of Buenos Aires added to our already teen-romance-nostalgic-mood …

Så er man advaret eller opmuntret. Men som altid er Cocorosie noget for sig selv.

Skriv en kommentar

134 har læst indlægget