50 år: Who – My Generation

5. november 2015

Ja, i dag er det 50 år siden The Whos definerende single “My generation” udkom i USA. Den havde været ude en uges tid i Europa. På b-siden fandt man hhv. “Out in the Street” (US) og “Shout and Shimmy”.

Sangen er for længst blevet kanoniseret som en af Whos største sange og som en sang, der satte ord på de fremadstormende teenageres følelser. I hope i die before i get old. Under det hele lå den uro, der få år efter brød frem med ungdoms- og studenteroprør på begge sider af “dammen”.

“My generation” er en sang, der holder vand 50 år efter sin udgivelse – og stadigvæk må være en inspiration for enhver ung, der kløjs i de besværlige ungdomsliv og er træt af den verden, den udfolder sig i.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

112 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62