Robert Downey Jr. – som Iron Man?

29. september 2006

En af blogbestyrerens favoritter blandt mandlige amerikanske skuespillere er Robert Downey Jr. Hans karriere har ikke helt nået de højder, som hans umiskendelige talent egentlig tilsigter, men det skyldes Roberts forkærlighed for diverse opmuntrende kemikalier og naturalier. Rygtet vil nu vide, at han er i søgelyset som hovedperson til filmatiseringen af Marvel-figuren Iron Man. Det lyder da spændende. Så hvis Robert kan få tørret det hvide af under næsen, så kunne vi måske få os en rigtig god gang underholdning!

Tilbagespoling: Marvel-helte på det hvide lærred.

Opdatering: E-Online bekræfter nu, at kontrakten er underskrevet, så  Downey kan spille Jernmanden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  1. filoffen kommentarer:

    Til almindelig glæde og opmuntring: Traileren til den kommende Iron Man film kan nu findes på http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/

Skriv en kommentar

661 har læst indlægget
15,019