Hvad laver Arbejdsformidlingen egentlig?

29. september 2006

Blandt dagens nyheder kan man læse, at syv friske danske ledige er troppet op på posthuset i Hillerød for at søge job som postbud. I protest mod, at Post Danmark søger postbude i Sverige med den begrundelse, at de ikke kan få dansk arbejdskraft. Hvad er det egentlig Arbejdsformidlingen laver, når den ikke registrerer og kontrollerer? Hm.

En kommentar

  1. Susan kommentarer:

    Arbejdsformidlingen har da saa travlt med at registrere og kontroller at den slet ikke har tid til at formidle arbejde til andre end den egne ansatte!

    I oevrigt kender jeg en ung fyr der lige har 6-8 maaneder inden han skal ind som soldat, han vil gerne vaere postbud, men de vil ikke have ham, naar det er for en begraenset periode – saa er det da klart at de mangler postbude!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

652 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62