Det elektriske barometer

12. februar 2008

Tak til Hyldig for at opfriske erindringen lidt. P4-på-P1s musikhjørne, der sluttede det hele af, hed Det elektriske Barometer og leverede ganske rigtigt musik, der ikke nødvendigvis lå på den ordinære hitliste. Et andet band, der gjorde sig ganske godt dengang i firserne var de amerikanske rockere i Aerosmith. Jeg husker specielt en smægtende ballade (var det “Angel”?), som jeg ikke lige har kunnet finde, men vender tilbage til, når de grå celler vil… Men her er de med et af deres store, holdbare hits: Walk This Way.

Det elektriske barometer kører – som Hyldig skriver – stadigvæk på P3 og har sin egen side.

2 kommentarer

  1. Linda Solskin kommentarer:

    Amazing” var nok det største barometerhit fra Aerosmiths side.

  2. capac kommentarer:

    @Linda: Sikkert, men det var nu ikke den, jeg mindes…

Skriv en kommentar

328 har læst indlægget