Ingen ende på Grateful Dead

10. juni 2017

Som sagt, der er ingen ende på Grateful Dead. Medens bandet var aktivt, var bootlegging nærmest en integral del af kulturen omkring bandet. De ville ikke drømme om at jagte bootleggere, snarere tværtimod. De opfordrede til at optage hver eneste koncert. Og sådan blev det. Der findes oceaner af optagelser med Grateful Dead. Og nettet har gjort det meget nemmere for inkarnerede fans at finde hver en stump. – Og alligevel udsender boet efter bandet den ene plade efter den anden med fine optagelser. Senest har man udsendt en samling af radiooptagelser fra perioden 1976-1980, bestående af hele 12 CD’er. Som Dead Head kan man kun elske det uudtømmelige projekt…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

152 har læst indlægget
15,014