50: Monterey Pop Festival

10. juni 2017

Det kan godt være, at Woodstock Festivalen med dens tre dage af fred, kærlighed og musik udgør alle festivalers moder. Men før – et par år før – viste Monterey International Pop Festival vejen for alle senere pop- og rockfestivaler med en imponerende setliste. Og i næste uge er det halvtreds år siden festivalen for international pop rullede over scenerne. Jubilæet markeres med en ny festival sammesteds, men den kommer ikke til at overgå den første. For det er ikke muligt. Men det bliver en fejring med forbindelseslinjer til den gamle. Fx optræder fhv. medlemmer af Grateful Dead og Eric Burdon & The Animals genopstår for en kort bemærkning.

Ud over at give et gennembrud for mange kunstnere skabte festivalen også en fond – fordi alle indtægter gik til velgørenhed – der stadigvæk eksisterer og gør godt derovre.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

  1. Helge Jørgensen kommentarer:

    Det er et forkert link du har lagt ind i artiklen

  2. capac kommentarer:

    @Helge: Ja, men nu skulle linket til wiki-artiklen være rigtig – og stadigvæk imponerende.

  3. Helge Jørgensen kommentarer:

    Tak – ja setlisten er imponerende…

Skriv en kommentar

173 har læst indlægget
14,927