Capac anbefaler: Andreas S. Jensen – Disturbed

25. september 2017

Andreas S. Jensen er endnu et skud på det frodige, danske singer-songwriter-træ. Andreas bor i London og skriver på engelsk og har fået hjælp af lokale, britiske musikere til den ny plade – og Disturbed er hans andet album i eget navn. Det første album hed Disconnected.

Den lille forstavelse “dis” (da. “-van”, “-u”) er nok ikke tilfældig og antyder nok en grundliggende, eksistentiel disharmoni. I hvert fald sporer man i albummets ti sange en vis uro, rastløshed og usikkerhed. Sikkert utilpassethed, der kendetegner det moderne storbymenneske, der aldrig rigtig kan falde på plads eller til ro i en verden, hvor alt forandrer sig hurtigt og eksponere mennesket for nye problemer og udfordringer.

Det illustreres fx af singleudspillet “Trust is my anchor”, hvor det bl.a. hedder. “Fear is a reason for me to stay/where I am on my knees, but I’m safe/from the unknown before me// Time is a never connecting line/there’s a point where I make up my mind/but I’ll never feel safe there, now/Show me how […]. I disse få indledende sanglinjer tegnes et billede af et moderne udsat menneske med dobbeltbundede følelser og hvor usikkerheden og rastløsheden hersker.

Sangene er vævet ind i en afart af moderne indiepoprock, der helt i tidens ånd  låner og stjæler med arme og bed fra alskens genrer. Sangene har klare popkvaliteter, der aspirerer til de medier, der dyrker poppen, og nogle af sangene har efter sigende allerede gjort indtryk på såvel inden- som udenlandske radiostationer. Og med sin plade placerer Andreas S. Jensen sig da også midt i det danske singer-songwriter-landskab. I middelstrømmen så at sige. Der hvor poppen spiller. Hermed anbefalet.

Andreas S. Jensen Disturbed. Produceret af: Andreas S. Jensen. Avibeyplace. Er udkommet.

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

204 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62