Tilbage til Woodstock?

17. november 2018

A couple embraces at the Woodstock music festival.

Næste år er det 50 år siden Woodstock-festivalen blev afviklet. Og i 2019 vil året blive markeret. En af de oprindelige promoters, Michael Lang, fortæller at planerne for jubilæet er næsten på plads og fortæller, at man med begivenheden håber ” to inspire people to speak up and get involved and get out and vote and help us save the planet”. Et rosværdigt formål. Men spørgsmålet er måske, om ikke alle var bedst tjent med, at lade Woodstock stå tilbage i sin mytologiske erindringsform. Som alle festivalers moder, der ikke kan gentages? Og så lave en helt anden festival i sted et for med det angivne formål?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

63 har læst indlægget
14,919