Graham Gouldman – 75

15. maj 2021

Længe før Graham Keith Gouldman blev en del af 10cc som sangskriver og bassist var han sangleverandør til hitlisterne – ikke mindst de britiske – med sange som “For Your Love”, “Heart Full of Soul” og “Evil Hearted You” (The Yardbirds,), “Look Through Any Window” og “Bus Stop” (The Hollies), “Listen People”, “No Milk Today” og “East West” (Hermans Hermits) og mange flere. 10cc var i første omgang aktive fra 1973-1983, men er blevet gendannet flere gange siden, senest (og nok sidste gang) i starten af 1990’erne. Men Gouldman har fortsat samarbejdet med gamle 10cc-medlemmer, fx i Wax (med Andrew Gold). Så sent som 2020 udsendte Gouldman soloalbummet Modesty forbids, hvor han får hjælp af Ringo Starr, hvis All Star Band Graham også har været en del af.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

2 har læst indlægget
14,851