Capac i vanskeligheder

9. november 2021

En opgradering i maskinrummet betyder, at capac-bloggen ikke kører helt optimalt. Jeg arbejder selvfølgelig på sagen og håber snart at være helt funktionsdygtig igen. Indtil da har jeg lukket for kommentarer og henviser til min e-mail, capacSNABELAcapac.dk

Opdatering 10/11: Jeg roder stadigvæk i maskinrummet med forsvundne plugins og widgets, spamangreb og andet. Derfor ligner bloggen ikke helt sig selv endnu, men der er igen åben for kommentarer. Jeg håber, at læserne er tålmodige.

Opdatering 11/11: Det tager længere tid end jeg havde forestillet mig at genoprette bloggen som den var før opgraderingens af serversoftwaren blev foretaget. Nogle plugins fungerer ikke mere og er ikke erstattet af nye tilsvarende. Og andre problemer. Men vigtigst af alt er, at bloggen igen kører nogenlunde normalt. Så får vi se, om den bliver lige så god som den var engang.

Skriv en kommentar

7 har læst indlægget