Dødsfald: Ebbe Rossander – 73 år

Author:

Helt tilfældigt læser jeg, at Ebbe Rossander er død. Der er nok mange læsere, der ikke ved, hvem Ebbe Rossander var. Men hvis man har fulgt med i musikken siden tresserne og frem, vil man med stor sandsynlighed have stødt på hans navn – i hans egenskab af anmelder, redaktør, oversætter m.m. Ebbe var – på linje med vennen Torben Bille – en af dem, hvis kærlighed til musikken kom til udtryk gennem det skrevne ord. Ja, det siger sikkert noget om dette engagement, at han blev en slags “ferieafløser” på Torben Billes blog Midt i en beattid. To sjæle en tanke. Og hans skriverier om musik var af den slags – igen som vennen Billes – at de altid gjorde indtryk – også når man ikke var enig med ham. Og sådan skal det jo helst være.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *