Ache – genopstået og i øveren

Author:

Coronapandemien byder ikke kun på dårlige nyheder i musiklivet. Blandt de gode er dagens om, at det hæderkronede danske band Ache er gået i øvelseslokalet. I næsten 100% oprindelig form: August Ussing, Finn Olafsson, Peter Mellin, Torsten Olafsson, Jacob Smedegaard.

Ache blev senest gendannet i 2019, men coronapandemien smed lidt grus i maskineriet. Men medlemmerne har holdt fast og sammen og er nu på rette spor. Oven i købet med den oprindelige tangentspiller Peter Mellin, der afløser Per Wium, der også har en fortid i bandet. Sammen med brødrene Olafsson udgør Mellin den gamle kerne i gruppe, som suppleres med Jacob Smedegaard på trommer (søn af den oprindelige trommeslager Gert Smedegaard) og August Ussing, der bidrager med sang, guitar og tangenter. Læs mere her.

Så nu er der bare tilbage at håbe på mange kommende koncerter og måske også noget musik på plade.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *