Forsvarsforbehold eller ej: Det stemmer vi om

Author:

Jeg har her efterlyst en mere kvalificeret debat om det såkaldte forsvarsforbehold, der er til folkeafstemning den 1. juni. En debat, der fokuserede mere på for eksempel Ukraines historiske baggrund, men også på selve forbeholdets historie og placering i den europæiske unions konstitutionelle grundlag. Derfor blev jeg glad, da jeg faldt over professor emeritus, dr. scient. soc., Kjeld Schmidts forsøg på at trække debatten ud af forplumringen og skabe klarhed over forbeholdets betydning. Nyttigt, hvis man selv vil træffe en kvalificeret beslutning. Læs artiklen Forbehold eller ej: Det stemmer vi om. Og nej, han fortæller os ikke, hvad vi skal stemme eller hvad han vil stemme. Han forsøger blot at oplyse os om nogle fundamentale forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *