Arnold Schwarzenegger – 75

30. juli 2022

Det østrigsk fødte muskelbundt Arnold Schwarzenegger har gjort en karriere ud af at være body builder. Han vandt den store Mr. Olympia-konkkurrence, og det banede vejen for ham til Hollywood, hvor han har haft stor succes som kraftkarl i en række film, der alle har action og muskler som fælles varemærke, især de kendte Terminator-film.

Nogen stor skuespiller har han aldrig været, men har kunnet klare ærterne med lige dele one liners og tør humor. Han er dog blev bedre med tiden, for man lærer jo noget gennem selve jobbet.

Og Hollywood banede også vejen for en politisk karriere. Måske ikke overraskende, så er muskelmanden republikaner af den sorte slags, hvilket gav ham problemer som guvernør for den traditionelt venstreorienterede solskinsstat Californien. Men penge taler i USA og han oplevede et genvalg. Drømmen om at kandidere til præsidentposten måtte skrinlægges, fordi Arnold er født i Østrig.

Bad to the Bone – Arnold ankommer med manér og fuld musik som T-800 CSM 101 i Terminator 2 Jugement Day

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

16 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62