Retro: John Phillips — The Mamas and the Papas

29. oktober 2006

John Phillips
året er 1970. John Phillips, der var sangskriveren i Mama’s and Papa’s udsender sin første sololp, der viser, hvor fin en sanger og sangskriver, han virkelig var. Desværre blev pladen ikke en storsælger, og Phillips gled ud i et narkotikamisbrug de efterfølgende år. Derefter fik han en karriere med mange ups og – især – downs. Et talent, der ikke fik lov til helt at komme til sin ret de sidste år. Phillips døde i 2001, 65 år gammel. Nu er debutpladen igen genudgivet og er et must for enhver, der holder af Mama’s and Papa’s iørefaldende hippiesange og Scott Mckenzies hippiehymne “San Francisco”…

Her er en fin videoptagelse af Mamas and Papas klassikeren “California Dreaming”. Læg mærke til de spøjse go-go-piger, der pludselig dukker op af badekarene!:

– og hvorfor ikke genopfriske Scott Mckenzies sang om San Francisco. Så vidt jeg kan se, drejer det sig om en optagelse fra den – i denne blog – berømte tyske Beat-Club. Det er en kareoke-version, så syng bare med! :

NB! Denne video kan være lidt svær at få igang. Men med lidt tålmodighed vil det lykkes.

En kommentar

  1. Farmer kommentarer:

    Ha, ha. Dejlig tid dengang. Jeg husker, at jeg måtte binde håret i knude for ikke at køerne skulle træde i det, når jeg malkede.
    Det skulle de små grå totter her bare vide!

Skriv en kommentar

549 har læst indlægget