Cover-projekter

8. januar 2009


Medens vi herhjemme venter på, at regeringen tager sig sammen og realiserer “verdens bedste uddannelsessystem” i stedet for at lade stå til og lade forfaldet råde indvendigt og udvendigt, så er det gået op for amerikanerne – nogle af dem  i det mindste – at alt for mange får lidt lidt uddannelse og for dårlig uddannelse, og at det er et problem for hele Amerika. Derfor har man startet projektet Teach for America. Læs mere om det her. I forbindelse med projektet er der udgivet et mp3-album med lutter covernumre, hvor en række mere kendte (Neko Case, Okkervil River fx) og mindre kendte musikere (Ana Egge, Carey Ott fx) fortolker velkendte sange af Joni Mitchell, Paul & Linda Mccartney, The Band, Beatles, Neil Young, Dylan osv. På denne side kan man høre smagsprøver fra pladen, og jeg synes det lyder vældig spændende. Albummet kan købes via amazon.com. Og så støtter man altså et flot projekt…

Også indie-favoritterne i The Postmarks har kastet sig over et cover-projekt med deres seneste album By The Numbers, der udkom i november.
Her går det ud over Pointer Sisters (Pinball Number Count), Jesus and Mary Chain (Nine Million Rainy Days), Ramones (7-11), Antonio Carlos Jobim (One Note Samba!), Blondie (11:59) m.fl.

Opdatering: Af en eller anden grund  kan man ikke købe denne udgivelse i Europa via hverken den amerikanske eller engelske amazon. Øv.

2 kommentarer

  1. Organgrinder kommentarer:

    Det er dælme et projekt, der er værd at støtte! Bedre uddannede amerikanere ville utvivlsomt gøre verden til et meget tryggere sted at være! Og sÃ¥ er det faktisk nogle fede navne – bÃ¥de pÃ¥ den ene og den anden side af coverversionerne.

  2. capac kommentarer:

    @Organgrinder: Ja, alt i alt et bundsympatisk projekt. Måske vi skulle lave noget lignende for alle de danskere (og indvandrere), der heller ikke får tilstrækkelig med uddannelse?! ;-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

194 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62