Allen Toussaint – The Bright Mississippi

22. april 2009

Allan Toussaint har ikke udsendt mange album gennem årene. Til gengæld er de alle uden undtagelse værd at lægge øre til. Og nu har han udsendt et nyt, overraskende album med titlen “The Bright Mississippi”, hvor han for en gangs skyld ikke fortolker egne sange med andres. Nærmere bestemt en række jazz-giganter som Sidney Bechet, Jelly Roll Morton, Django Reinhardt, Thelonious Monk, Duke Ellington og Billy Strayhorn. Om resultatet skriver BBC: “The result … is both confident and relaxed, familiar tunes made over with characterful arrangements that suggest that while Toussaint may have made his living playing rock, rhythm and blues, something of old Orleans is in his blood.”. Jeg har noteret den på min ønskeliste…

Skriv en kommentar

154 har læst indlægget