Servicesamfundets absurditet

12. maj 2009

Jeg har brugt en anseelig mængde tid denne formiddag med henblik på at få besvaret et ganske simpelt spørgsmål i min bank. Det eneste, jeg har opnået indtil nu, er at få lov til at indtaste mit cpr-nummer x-antal gange efterfulgt af en række selvvalgsindtastninger og en række pauser, hvorefter jeg hver gang er endt i Ålborg-afdelingen. Selv om jeg ringede til hovedafdelingen og Esbjerg-afdelingen. Jeg er normalt en tålmodig mand, men følelsen af at blive reduceret til en figur i en af Franz Kafkas fortællinger kan godt få adrenalinen til at koge i ens blod. Hvad fanden er det for et samfund, hvor man reducerer menneskelige relationer til automatiseringer og kalder det for service?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. klaus kommentarer:

    servicemeddelelse: der er ingen service i dag …

  2. capac kommentarer:

    Ja, servicen er omvendt proportional med antallet af omstillinger og tastninger…

Skriv en kommentar

171 har læst indlægget
14,927