Køb bananer! Køb bananer! …og lad skatteyderne betale

11. juni 2009

Den siddende regering har gevaldigt svært ved at holde funktioner, roller og andet adskilt. Blandt andet adskillelsen mellem privatperson og offentligt valgt person. Vi så det med Bendt Bendtsens jagt- og golfture – og bestyrelsesarbejde. Og vi så det med Lars Løkke Rasmussens bilagsroderi i tiden som amtspolitiker, hvor han ikke kunne finde ud af, om det var politikeren eller privatpersonen, der så visse film på hotelværelset… Samme Løkke har nu – som statsminister – købt bananer og andet mundgodt til Dalai Lama på skatteydernes bekostning. Til et møde, der var helt privat. Det blev ved flere lejligheder understreget i medierne. Så enten var mødet mere eller mindre officielt (hvilket kineserne vi se på med strenge øjne…) eller også var det privat, og så må lille Lars ryste op med slanterne med det vuns…
Køb bananer!

Skriv en kommentar

141 har læst indlægget