Sebastian Lind – singersongwriter med en snert af electronica

3. august 2009

Jeg har tidligere omtalt et par udgivelser fra det lille pladeselskab og management VUF. Og nu har Jonas sendt mig et link til VUFs nyeste kunstner, Sebastian Lind. Sebastian beskriver selv sin musik som et møde mellem singersongwriteren, electronica, pop og rock. Og det er også meget præcist. Jeg vil så tilføje, at det også er meget melodisk musik med en karakteristisk vemodig tone. Sebastian har selv skrevet alt og indspillet det i sit hjemmestudie, men er nu ved at lave et regulært album. Hvis Sebastian rendyrker sin stil, så er det bestemt ikke utænkeligt, at han ender på Boogie-listen eller får airplay på P3. Popkvaliteterne har han i alle tilfælde. Jeg vender tilbage, når pladen er produceret engang næste år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  1. Boogserino kommentarer:

    Lige præcis.

Skriv en kommentar

299 har læst indlægget
14,932