Går tur i regnen

30. august 2009

I går lykkedes det mig og så Gravhunden at gå tur i regnen – hele to gange. Det var bestemt ikke hensigten, for Gravhunden bryder sig ikke om at få vand på ryggen fra en ellers lys og delvist skyfri himmel. Men sådan blev det. Det er, hvad man kan forvente af det danske vejr her i overgangen mellem sommer og efterår – eller noget, der ligner.

Selv om jeg blev en kende våd, så kan jeg godt lide det. Uforudsigeligheden. Omskifteligheden. Snart skinner solen varmt, snart er det køligt og overskyet, snart regner det. Og skyformationerne er så fascinerende, at man kan få helt ondt i nakken af at kigge op.

4 kommentarer

 1. Kenni kommentarer:

  Naturen den kalder. På mange måder ;-)

 2. capac kommentarer:

  @Kenni: Bestemt. Og så er det et helt fantastisk nummer med Prisonaires. ;)

 3. Torben Bille kommentarer:

  Ja, lidt bedre end med Four Jacks, men ikke end med hr. og fru Ingmann

  Her er lidt bonusinfo om Priosonaires:

  http://www.elvispresley.dk/news.asp?page_id=7&news_id=1425&cmd=

 4. capac kommentarer:

  @Torben Bille: Jeg er helt enig med dig i din vurdering af Ingemændernes udgave. Den er virkelig fin. Er de i øvrigt ikke lidt undervurderet i dansk popsammenhæng (når vi ser bort fra Dansevise og Apache..)?!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

243 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62