Ungdomsledighed

Author:

Regeringens uddannelsespolitik er en fiasko. I stedet for at realisere “verdens bedste uddannelsessystem”, som Fogh Rasmussen stille os i udsigt, udpines og forarmes systemet løbende, så det går ud over uddannelsernes kvalitet. Heller ikke den store målsætning om, at 95 % af ungdomsårgangene skal have en ungdomsuddannelse bliver til noget. Målet skulle nås i 20015, og allerede nu kan man forudse, at det ikke vil ske. 10.000 unge går rundt og laver slet ingenting. Og ialt 21.000 unge er uden for uddannelsessystemet. Og det skal ses i lyset af, at vi pt. har små ungdomsårgange. Hvad vil regeringen så gøre? Jo, selvfølgelig tror undervisningsministeren stadigvæk på, at målet nås. Det er han jo ansat til at tro, indtil det viser sig at være løgn. Ellers overvejer regeringen at straffe forældrene. De skal trækkes i “børnepengene”, hvis ikke de banker de unge på plads i en ungdomsuddannelse. Ikke et ord om forbedring af forholdene på uddannelserne, hvor klassekvotienterne for længst er strøget over de 30, hvor der ikke er undervisningstimer nok, materialemangel osv. I stedet for at investere i uddannelserne, vil man beskære forældrene i børnepengechecken. Det skal nok virke motiverende i de små familier…

2 thoughts on “Ungdomsledighed”

  1. @AagePK: I hvert fald tager Socialdemokraterne farve fra regeringspartierne og deres støtteparti, DF. Se bare flygtninge- og indvandrerpolitiken.

  2. capac: se lige på problemstillingen her: forældre skal trækkes i børnepengene, hvis de ikke banker de unge på plads i ungdomsuddannelserne, i et system, der bliver forringet dag for dag.
    Og så sammenholder vi den lige med Mette Frederiksen, der vil indføre bøder for at gå til prostituerede, der henvises til et socialsystem, der forringes dag for dag.
    Er Mette F skabsliberalist?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *