Roden synger soul

30. september 2009

Efter en række plader med sange fra den store amerikanske sangbog kaster Rod Stewart sig nu over et særligt hjørne af den amerikanske sangskat, nemlig soul-sange fra tresserne og halvfjerdserne. Otis Redding, Sam Cooke, Jackie Wilson, James Brown, The Temptations, The Four Tops osv. Og Roden får hjælp fra kændisser fra soul-feltet, Stevie Wonder har fundet mundharmonikaen frem, Smokie Robinson lufter sin fløjlsbløde stemme osv. Bag knapperne står Al Smitt, der har hjulpet Sam Cooke i begyndelsen, og så er der hyret en hoben musikere med baggrund i Memphis. Hvordan det falder ud må vi vente med at høre, da pladen først udkommer i næste måned. Men det er nærliggende, at Rod Stewart efter Still The Same, Great Rock Classics of Our Time fra 2006 kaster sig over soul-musikken. Det var bl.a. den, der gav engelsk rock-musik en saltvandsindsprøjtning dengang Roden fandt ud af, at han ville være noget ved musikken.

ROD STEWART – SWEET SOUL MUSIC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

182 har læst indlægget
15,016