Charlie Watts ved “gryderne”…

3. september 2009

En lille fanside i Australien har ladet rygtet køre, at Charlie Watts ikke længere vil spille med og turnere med de resterende medlemmer af Rolling Stone. Og gruppen har pronto dementeret rygtesmæderiet. Hvorfor skulle han også kvitte nu efter næsten 50 år bag gryderne? Bandet stopper jo nok af sig selv inden for overskuelig fremtid.
Næ, en meget mere interessant nyhed er det, at der udkommer en ny og forbedret udgave af dokumentarfilmen Gimme Shelter, Albert og David Maysles, og Charlotte Zwerins dokumentar om Rolling Stones turné i USA i 1969 og bandet optræden på den famøse Altamont Festival. Ser man bort fra, at Altamont er kommet til at stå som den “grimme” festival ( i modsætning til den “smukke” Woodstock), så finder man på optagelserne med Stones noget af det bedste live-musik, man kan tænke sig fra en periode, hvor kreativiteten var i højsædet og spilleglæden optimal. “Is my local groupie in?”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 117 gange
Side 1 af 11
11,605